:: Истинска МАГИЯ ::

 

 
Рейтинг: 3.00
(240)
НАЧАЛО
УСЛУГИ
Каталог
ПУБЛИКАЦИИ
Връзки
За контакти
Лични файловеПУБЛИКАЦИИ / МАГИЧЕСКИ ВЛИЯНИЯ

МАГИЧЕСКИ ВЛИЯНИЯ
05.06.06 16:24

Автор:Чародей Боян
Разяснение за видовете магически влияния

Уроки и урочасване

 

 

Смята се, че хората със сини очи имат способността да урочасват. Това не е вярно! Урочасването не зависи от цвета на очите, а от емоционалната нагласа и умението да се концентрира енергия. Хора притежаващи по- изострена сетивност виждат аурата на урочасан човек, като разкъсана тъкан. Уроки, предизвикват пробиви в енергийното тяло през които изтича жизнена енергия и в следствие човек страда. Децата са най- силно уязвими от урочасване, поради недостатъчно стабилното си енергийно поле. Детето става неспокойно, започва да не спи, да плаче, да се страхува, често боледува.
При възрастен човек уроки, предизвикват неоправдана уплаха, тъпа болка в главата, очите сълзят и се чувства необичайно напрежение в тях.При по- сериозните случаи се появява притъпеност на мисловния процес, общо усещане за физическа немощ, болки в областта на 2ра и 5та чакра при проверка за уроки.
Разбира се не всяко физическо неразположение, здравословен проблем или лошо настроение следва да се обясняват с уроки, но те могат и да бъдат тяхно следствие.
Тъй като урочасването е едно от най- често срещаните негативни вмешателства, то и народа ни е създал редица техники за тяхното откриване и отстраняване.
Всеки като малко дете, поне веднъж е бил воден на баба, която да му бае против уроки. Баенето, само по себе си, представлява опростена форма на слововибрационната терапия.
Уроки, могат да се открият със запалена църковна свещ. За тази цел човек, който ще се преглежда стои прав а вие в дясната ръка държите свещта и я доближавате на разстояние 10-15 см от тила и я движите бавно надолу по гръбнака. После проверявате гърба със совалкови движения отляво на дясно. Накрая проверявате отпред, като започвате от челото( 6та чакра); заобикаляте сърцето и достигате краката. Ако пламъка пращи, пука, променя формата си, а човекът е с неприятни усещания по време на проверката, то той има клетва или уроки.
Изчистването на урочасване е изключително лесно и всеки може да го направи сам, дали със кръгови движения на свещта в поразените участъци; дали чрез баене на вода; брашно; въглен; нова дреха която й е четена молитва в църква, после се носи 3 дни,изпира се в светена и вода и водата се изхвърля на течаща вода.
Специфика на уроки е, че обикновено поразените хора са с естествено слаба аура. Веднъж отключил се процеса на урочасване, той започва да се повтаря многократно и именно това създава сериозните проблеми. И още уроките имат свойството да се натрупват, при което ауричното поле се разпада и в някой случай може да доведе както до енергиен вампиризъм, така дори и до обсебване.
За предпазване от урочасване се извършват редица ритуали, изготвят се амулети и талисмани, но те трябва да бъдат направени от специалист за да бъдат наистина действени.

 

 

 

 

Енергиен вампиризъм и психоатаки

 

 

С този термин обозначаваме всеки нерегламентиран и несъобразен с личната воля енергообмен, при който единия индивид е в доминантна позиция, спрямо другия. Съществуват няколко разновидности на енергиен вампиризъм, като най- разпространената е несъзнателната форма. Той може да има израз както на сексуална основа, така и на емоционална.
Един енергиен вампир, обикновено е конфликтна личност, или е човек който обича да бъде съжаляван. И в двата случая той стимулира определени емоции у жертвата, като по този начин я кара спонтанно да освободи големи количества енергия, които той усвоява. Именно силната емоция сваля енергийните защити и това благоприятства процеса на освобождаване на енергия.
Често в действителността енергиен вампиризъм се наблюдава в семейства, където има възрастен или болнав човек, който съжителстват с малко дете. В случая детето става донор на жизнена енергия, но не може да се твърди, че то съзнателно е атакувано, а по скоро става въпрос за нещо подобно, на изравняване на ‘осмотичното’ налягане. В резултат на този процес, енергията която е в по- голямо количество при малкото дете, се усвоява от полето на възрастния и по този начин той става жизнен и енергичен, а детето обратно- може да придобие болнав вид.
Този механизъм на енергообмен е бил познат още на древните гърци, които са го прилагали като лечебна терапия.
Другия, много рядко срещан вид енергиен вампиризъм, е осъзнатия такъв. Той е присъщ за онези персонажи, на които им стига да задоволяват низките си страсти по този начин. Те съвсем целенасочено подбират ‘жертвите’ си с оглед на количеството енергия, което могат да усвоят от тях.
При неосъзнатия вампиризъм, жертвата се чувства отпаднала, губи жизнеността си; по- редки са случаите когато пада кръвното налягане. При по- продължителен контакт човек става болнав, апатичен, нерядко се стига до сериозни анемични състояния и др.
Обекта на съзнателно вмешателство чувства неразположение в областта на стомаха и слънчевия сплит, главоболие, рязко спадане на жизнеността. В режим ясновидство енергийния вампиризъм се вижда, като ясно изразена патологична връзка на ниво 3та чакра. В самата чакра, могат да присъстват тъмнооцветени, мътни вихри.
При проверка със свещ винаги се открива аномалия (пращене, неспокойно горене и издължаване на пламъка) на ниво 3та чакра (областта слънчев сплит- пъп).
При терапия на енергиен вампиризъм, първо трябва да се прекъсне патологичната връзка, след което се влага нова енергия, човек се хармонизира и се поставя енергийна защита. Работи се с биоенерготерапия, Рейки, Сейким и всички известни енергийни техники. Патологичната връзка се прекъсва с огън.

 

 

 

 

Клетви
Отново основата е емоционална, това е най- често срещаната форма на въздействие. За съжаление в народопсихологията на българина е залегнала практиката на проклетисването. Всяка негативна мисъл, облечена в слово и заредена с енергията на емоцията се превръща в клетва. Принципът на действие е подобен на баенето- вид заклинателство. Благодарение на анатомичната особеност на гласните връзки на човек, при звукоизвлиането се създава вибрация, в която може да се вложи информация. Поразява се отново енергийното тяло на човек, то става нехармонично, това пречи на нормалния енергообмен и като резултат възникват проблеми.
Въпреки, че на теория всеки може да проклина, то в реалността клетви може да ‘хвърля’ човек, който е в състояние свободно да генерира и изнесе емоционален заряд, и той да се запази относително стабилен в свободното пространство, докато достигне жертвата.
В режим ясновидство клетвите се виждат като фини сиви паяжини, най-силно изразени във 2ра(при проклинане от близки) и 5та чакра(клетвата е свързана с комуникацията). Ауричното поле избледнява и посивява.
Диагностика правим със свещ, по известната вече техника. Симптоматиката е същата, като при уроки, но начините за изчистване се различават. Работи се с огън или с негова мислоформа, като клетвите се извличат и унищожават.

 

 

 

 

 

 

Магия

 

 

По определение магия е концентрирането на информация и информационен поток, и изнасянето му ‘навън’ с помощта на енергия, с цел въздействие. В последно време думата е натоварена само с негативното си значение и магия се приема за насоченото въздействие, несъобразено с волята и личния свободен избор на индивида.
При всички видове магии, се наблюдава и затруднено или невъзможно ясновидство. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса между ясновидеца и човека. В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, преподрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.
Характерно за всяко подобно въздействие е програмата за самосъхранение, каквото има във всяка магия както и програма, която кара човек да не вярва във възможността живота му да се оправи (тоест магията да се отстрани). Знаем обаче, че без никой и нищо не е в състояние да ни помогне, ако ние сами не пожелаем това.
За да открием магия работим по познатия ни начин с църковна свещ. С нея проверяваме човека, като ползваме нова свещ, за всеки индивид. Метода е същия, като при уроки и клетви, но тук индикация за магия е пламък, който пуска черен дим и силно пращи.

 

 

 

 

 

 

 

 

◊ Контактна магия
Това е най-често срещаният вид магия по света. Философията при направата е аналогична на тази при изработването на амулети и талисмани. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за определена цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни треви и билки, мъртви животни, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.
Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, влагат чужда информация, най- често 2ра, 4та, 6та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява.
Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него.
Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.
При намирането на предмети с неизяснен произход, то не бива да бъдат в пряк допир с тялото ни. Посредством помощни средства те се отстраняват, след което се изхвърлят на естественотечаща вода. Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена.
В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна.
При тази и при всички видове магии, които ще разгледам тук, се наблюдава и затруднено или невъзможно ясновидство. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса между ясновидеца и човека. В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, преподрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.
Ако намерим странен предмет и държим да проверим, дали е носител на магия, отново работим със църковна свещ. Доближаваме я до предмета и следим за характерните аномалии. При положение, че предмета е изхвърлен, то проверка се прави от специалист, който работи с фантом.
Изчистването става чрез определени ментални схеми, които народа облича в ритуалност.

 

 

 

 

◊ Симпатична магия
Това е втората по разпространеност техника на омагьосване. Работи се върху предмети- съответствия, които имат информационна връзка с жертвата. Това може да са органични течности и тъкани (кръв, косми, нокти и др.), лични предмети (бельо най- често, чорапи и дрехи) и снимки.
Този метод на работа често се комбинира с контактната магия.
Познатите ни восъчни кукли от Холивудските филми, също принадлежат към този клас енерго- информационни въздействия. Куклата се изготвя така, че максимално да прилича на жертвата, като в нея се влага и предмет притежания на атакувания.
Резултат от подобен род въздействие, се получава вследствие на факта, че всеки два обекта били в контакт за известен период от време, придобиват информационна връзка помежду си. Това важи особено силно за органичните течности и тъкани. В ДНК молекулите, се съдържа цялата информация за създаване на нов индивид. Точно това направиха и учените, клонирайки овца от единствена телесна клетка.
Благодарение на информационната връзка може да се прехвърли информация, към нищо не подозиращата жертва.
В режим ясновидство, непрекъснато се вижда един предмет, или се появява ритуалът по който е изготвена магията. По добрите ясновидци виждат аурата в сиво- черни паяжини и излизащи от нея нишки към предмета съответствие.
Проверката се прави със свещ, по установения метод.
Изчистването става от специалист, като първо в близост до жертвата се прекъсва патологичната връзка, след това се премахва остатъчното влияние, човек се възстановява, хармонизира и се изгражда защита.

 

 

 

 

◊ Ментална магия
Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията. Ритуалността е сведена до минимум. Единствен инструмент е самият магьосник, който резонира с определени структури, настройва ги към себе си и ги използва за своите цели.
За да се направи подобна магия е достатъчно да има някаква лична информация, за обекта върху който ще се въздейства ( име, визуална представа) или други данни, които да укажат къде във времето и пространството се намира обекта върху който се въздейства.
Работи се в режим на съзидателна визуализация, по определени ментални схеми. Рядко се среща, тъй като на практика, твърде малко хора са в състояние само с мисъл да създадат стабилни и действени енерго- информационни структури, затова се използва и помощният инвентар, който играе роля на усилвател и модулатор.
Менталната магия поразява винаги 6та чакра- отговаря за централна и периферна нервна система, 7ма чакра, както и всички останали необходими за целите на въздействието чакри.
В режим на ясновидство се открива трудно, защото освен към енергийните центрове, подобна магия е насочена към целия житейски път, линията карма- съдба. Може да се наблюдава кафяво оцветяване на ниво 6та и 7ма чакра. Менталната магия формира нови събития, изчиства потенциални други събития, прави коренни промени в съдбата или в психиката на човек.
Подобна въздействие се открива най- вече от хора, които са овладели хронофизиката и хрономагията, и могат да работят в други времеви измерения. При разглеждане на ‘Лентата на съдбата’, най-ясно се виждат въздействията от менталната магия. Те изглеждат като черни петна, сива мъгла, черни заплетени нишки. Трябва да подчертая, че тази магия не винаги е насочена пряко върху човека. Тя може да има събитиен характер, където променяйки степента на вероятност едно събитие да се случи, човек се ‘вкарва’ насилствено в нов житейски модел.
Ако се работи със свещ, ще получим индикация за наличие на въздействие (пламъка се отклонява настрани), но няма да може да определим нито степента на пораженията, нито къде те са фокусирани. Пораженията в енергийното тяло могат да бъдат открити, но събитийните въздействия не се откриват въобще по този начин.
Техниките за изчистване се определени ментални схеми, които имат за цел да премахнат въздействието, да възстановят нормалния порядък на нещата и се извършват само от специалист.

 

 

 

 

◊ Магия с Отвъдното
Това е често срещан подход за работа, свързан с вярванията на народите в задгробния живот. Често този тип въздействие се явява частен случай на контактната, симпатичната и менталната магия.
Условно можем да разграничим две категории тук. Сравнително по- рядко се работи с истинска същност- това е предизвикано магическо обсебване. В повечето случаи се използва само негативната вибрация на Отвъдното и на починалите.
Каква е идеята тук?
Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително нехармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на Отвъдното.
При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуудуу ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.
В режим ясновидство магията е трудна за откриване (освен ако не се отнася за контактен тип магия, където вниманието на ясновидеца може да бъде насочен към специфичен предмет, но тогава се изисква защита за работещите). Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със същността. Като цяло при магия с отвъдно се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.
Много бурни аномалии се наблюдават при диагностика с църковна свещ.
При магия с Отвъдното, жертвата сънува кошмари и мъртъвци. Изключително характерно е избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.
Изчистването на такъв тип магия е трудно, изисква се професионализъм. Преди всичко се прекъсва патологичната връзка, ако тя е налице, извличат се патогенните енергии, заменят се с положителни, възстановява се ауричното поле ( тъй като то е почти напълно разпаднато) и задължително се поставят защити. Случва се понякога, човек жертва на подобен тип атака, сам да развие медиумски качества.

 

 

 

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И КОНСУЛТАЦИИ:

 

e-mail: realmagick@dir.bg


 

Коментари
4. az
18.08.08
12:27
mojete li da mi kajete dali nespolukite v jivota mi sa sledstvie ot magiq
3. joro646@abv.bg
14.07.08
22:59
moje li da mi pomognete imam magiq
2. magic
31.12.07
15:58
kakvo 6te pravi6 s tazi magiq i ako ne si feq ili ve6tiza ne moje6 da q izpolzva6
1. power girl 1nlov
23.03.07
14:05
iskam nqkoi da mi kaje nqkakva magiq kakvato i da e samo da mi akje io da e verna pls
0.195